Chaque jeudi soir, Joelma propose une expérience végétale inspirée de sa terre d’origine, l’Amazonie Brésilienne.
Joelma développe une cuisine saine, gourmande et richement savoureuse. Intuitive, elle goûte, compose avec les saveurs des fruits et légumes de saison, céréales, plantes aromatiques, épices et superaliments Sol Semilla.
Trève d’été : dernière le 10 juillet, reprise le 28 août.
Jeudi 3 juillet
Esteban creative cook and nutritional alchemist from Colombia will be sharing with us his knowledge about conscious eating, and sharing some native and etnic music from colombia and south america with Joelma.
Esteban will share his actual projects « Alimento Vibracional » an audiovisual pedagogic initiative about healthy, sustainable and conscious eating and « Cocineros por la Ama-Zonia », a project focused on generating awareness about the actual state of the jungle, the impact of our eating habits, sustainability and our intrinsec relation with the conservation of the biodiversity, the native tribes and cultures living on the amazon basin and their ancient wisdom.
Menu unique 35€
Réservation recommandée
06 21 88 37 23 / jeff(at)timeisart.fr